VRS s-a trezit la realitate, vede totul

VRS - Special 47 este o piesa unica despre care am auzit de la cineva cunoscut, muti cantareti nu mai canta cum cantau anainte, au dat de faima si bani si au stricat muzica prin simpul fapt ca nu sunt cea ce par, si ca nu au rime speciale,au numai versuri de 2 bani.
Cine este VRS? Este un baiat din Barlad care s-a mutat in Bucuresti acum 2 ani, am auzit ca in 2018 s-a apucat pe cantat, si prima piesa al lui chiar mia placut nu se compara cu artistii din ziua de azi se vede dupa versuri ca vine de jos de unde este greu si deodata ceva ma facut sa cred ca aces baiat de 24 de ani va face muzica adevara rap care trebuie prin stilul lui unic de a fi, fiecare om este special in felul lui. Prima piesa este VRS - Prima de incalzire
Pe youtube se vede ca toti s-au aucat de video vlog si toate cele dar aproape toti taranii si toti grasii si toti vor sa scoata bani din yotube... la munca fratilor, yotube nu este pentru oricine
In continuare va recomand sal ascultati pe VRS pentru ca este un baiat care vrea sa facca ceva din muzica asta, el s-a saturat de artistii falsi si de muzica falsa din Romania si a zis ca trebuie so faca este momentul pentru a intra in muzica aasa brutal si curat, fara sal intereseze de conurenta pentru ca conurenta nu exista pentru ca nimeni nu se compara cu VRS are ceva in el care nimeni nu are. si se vede din clipurile pe care le posteaza pe youtube. 
Clipuri din viata lui, a incercat multe meserii dar cica nu ia plcut meseria din Romania ca salariile sunt mici si a descoperit muzica, si chiar presimt ca va face treaba buna.
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu