Apa si efectele ei benefice

Apa este considerata in psihologia si parapsihologia clasica ca fiind un soare al energiilor pozitive. Plecand de la faptul ca omul este 75% apa, atunci multe dintre cercetarile ce au fost facute si din care a reiesit ca apa este benefica sunt confirmate.
Tratamentul cu apa este sacru in societatea medicala japoneza, s-ar parea ca japonezii s-au tratat in mod sigur de 100% cu apa pentru urmatoarele boli: dureri ale corpului, dureri de cap, artrtita, batai puternice ale inimii, grasimi in exces, sistemul circulator, epilepsie, astm bronsic, boli ale ficatului, diaree, voma, tuberculoza, meningita, boli ale nasului, urechilor si gatului.
Tratamentul pe baza de apa nu are niciodata efecte adverse, deci tratamentul poate fi considerat si o rutina a vietii de zi cu zi. Chiar un medic chinez vestit spunea des la televizor: “beti apa si veti ramane sanatosi si activi mereu”.
Cum se efectueaza tratamentul pe baza de apa:
1. Inainte de a va spala pe dinti dimineata, dupa trezire, beti 4 pahare de 160 mililitri de apa.
2. Spalati-va pe dinti. Timp de 45 de minute dupa nu mancati si nu beti nimic.
3. Dupa ce au trecut cele 45 de minute puteti sa consumati normal, orice.
4. Cei care nu pot bea atat de multa apa la trezire pot bea din ce in ce mai mult incepand de la 2-3 pahare pe zi.
Va voi arata o lista pe care trebuie sa o urmati in functie de ce boala doriti sa scapati sau sa evitati:
1. Se va face acest tratament timp de 30 de zile daca aveti o presiune ridicata a sangelui.
2. Daca suferiti de gastrita, veti face un tratament de 10 zile.
3. Daca suferiti de diabet, veti face un tratament de 30 de zile.
4. Constipatie: 10 zile.
5. Cancer: 180 – 200 zile.
6. Tuberculoza: 90 zile.
Asociatia Nationala pentru promovarea Medicinei Neconventionale recomanda aceste cure si tratamente pe baza de apa, insa tin sa readuca aminte ca este de preferat consumul de apa de izvor / fantana sau plata, si nu de robinet.
Tot cei de la ANMN (pres.) recomanda tratamentul pe baza de apa pentru urmatoarele boli: constipatie, tuse, bronsita (1 zi), dureri de somac, gastrita, hiperaciditate (2 zile), reumatism, boli uro-genitale (o saptamana), hipertensiune, diabet, cancer in stadiu incipial (o luna), paralizie, cancer, tuberculoza (3 luni).
Tratamentul durerilor si umflaturilor pe baza de apa:
Oricine stie ca se pot trata dureri aplicand comprese cu apa rece sau apa obisnuita asupra umflaturilor, taieturilor, exemelor, dar, nimeni nu stie ca pe langa eliminarea durerilor pe baza de comperese, apa mai poate elimina dureri ale corpului.
Exemplu: Sa presupunem ca aveti dureri de cap, sau dureri in corp, mergeti la robinetul de la chiuveta si puneti mainile sub apa, lasati sa curga continu apa la robinet, inchideti ochii si imaginati-va ca durerea curge din dvs mergand in apa, simtiti apa, rece, transimeti-i durerea dvs apei si lasati-o sa curga, durerea va curge usor-usor din corp. Daca durerea persista exersati de circa 3-4 ori pana durerea va disparea. Efectele sunt garantate spune stiinta chineza.
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu